Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Димитър Рачков за работата при Халваджиян: На социални помощи сме

Димитър Рачков за работата при Халваджиян: На социални помощи сме

/
/
/
306 Views

За „капките“ по 6 лева дадоха, коментира Рачков

Актьорът Димитър Рачков за пореден път се пошегува за работата си в продуцираното от Магърдич Халваджиян шоу „Като две капки вода“.

„Ние там сме на социални помощи. Знаете при кого работим – „Халваджиян ООД“. Последният месец сме само на солети. За „капките“ по 6 лева дадоха. Предаването е на нащите плещи – преди само водихме, а сега строим сцената, помагаме, даваме палтата на хората“, каза с усмивка той.

„Когато си популярна личност, много забрани и табута трябва да има. Трябва да си пример за хората, опитвам се да спазвам всичко това. Иначе не съм по хайлайфа, не обичам да ходя по партита. Предпочитам да съм с хора, с които се знаем още от детските години. И в училище, и в студентските си години съм бил душата на компанията. Сега предпочитам да стоя малко по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията“, обясни той.

Актьорът разказа и как в дискотека във Велико Търново го объркали с Краси Радков. „Бъркат ни фамилиите. Знаете, че има Радков, Ранков, че и Рядков. Отивам в една дискотека и собственикът ме поздравява и помоли да обявят на микрофона, че съм там. Аз не пожелах, но той настоя и се съгласих. И чувам: „И сега при нас е големия, вездесъщия, уникалния Краси Радкооооов“, разказа актьорът.

Флагман

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!