Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Детективи разкриха какво са намерили във фаталната за Майкъл Джексън стая

Детективи разкриха какво са намерили във фаталната за Майкъл Джексън стая

/
/
/
709 Views

Майкъл Джексън го няма от цели 10 години, но смъртта му продължава да буди интерес. Постоянно се появяват нови и нови разкрития за фаталната нощ, научи e-vesti.com.

След шокиращия документален филм “Да напуснеш Невърленд”, в който Майкъл Джексън многократно е обвиняван в педофилия, се появиха нови, шокиращи подробности за певеца. Този път свързани с неговата смърт през 2009 година.

Подробностите са представени в нов документален филм за Майкъл Джексън, в който трима детективи разкриват хода на разследването, последвало след като бе потвърдено, че певеца е починал в дома си на 25 юни 2009 г.

Много дебати повдигна новината за смъртта му, за която през 2011 г. бе осъден на две години личния му лекар, Конрад Мъри, заради непозволена комбинация и дози лекарства, които той е дал на Майкъл.

Мъри излежава присъдата, а сега детективите Орландо Мартинес, Дан Майърс и Скот Смит разкриват какво са открили в стаята, в която Майкъл Джексън е намерен мъртъв, според британското издание Метро.

“Имаше бележки, парченца хартия, залепени навсякъде из стаята, огледала и врата с кратки слогани и изрази“, разказват те, като добавят, че спалнята е била в пълна бъркотия и че някои от тези надписи са били като текст на песни.

“Когато влязохме в стаята, където Конрад лекуваше Майкъл, на леглото намерихме компютър, цветна кукла и снимки на бебета като тези от рекламите”, добавят още те.

Детективите също казват, че стаята не приличала на такава, в която се лекува някой, но и че са намерили чантата на д-р Мъри, в която било лекарството, за което се смята, че е убило Майкъл.

Източник: БГНЕС

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *