Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Дани Леван разплака Дивна: Виж какво написа в мрежата! (още подробности)

Дани Леван разплака Дивна: Виж какво написа в мрежата! (още подробности)

/
/
/
633 Views

Певецът и идол на хиляди момичета Дани Леван изненадващо изказа подкрепата си за своята колежка Дивна. След месеците, в които тя беше буквално разкъсвана от упреците на познати и непознати за катастрофата, която причини, девойката се срина.

Преди дни Дивна даде първото си интервю в национален ефир. А изповедта й и признанието, че е мислила дори за самоубийство след това, което е причинила на приятелката сиКристин Илиева, шокира всички.

Дани Леван застана твърдо зад нея, ето какво написа той в профила си във Фейсбук преди броени часове:

„Гледах интервюто на Дивна по Нова телевизия. В него тя говори за инцидента, който предизвика огромен отзвук преди година. Впечатлен съм от силата на характера, интелегентсността и волята за живот, която притежава.

Всичко през което е преминала е ужасно, но може би най-ужасното е точно в тази болка да си в менгемето на обществото, което безпощадно е готово с думи да разкъса душата на един човек.

Какво се случва, че сме готови да разкъсаме някого? Колкото и голяма да е грешката, която сме допуснали би трябвало да има и прошка, когато се вижда разкаяние.

Всеки сам носи и поема последствията над грешките си до края на дните си, но като християнски народ, би следвало да търсим причина да прощаваме, да сме състрадателни, а не да мразим…“, написа в профила си в мрежата Дани Леван. И сме сигурни, че е предизвикал сълзи в очите на Дивна.

Източник: gzona.eu

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!