Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / Черни магии уморили ходжа от Годешево

Черни магии уморили ходжа от Годешево

/
/
/
348 Views

Става дума за един от най-известните ходжи у нас – Зейхан Ходжа от село Годешево, научи e-vesti. Той придоби популярност с правене и разваляне на магии. Починал в съня си и според близки до него ставало въпрос за инфаркт. Последно името на Зейхан Ходжа се завъртя при развалянето на черните магии, намерени в гробищата на селата Дъбница и Хвостяне. Хиляди хора в област Благоевград са ползвали неговите услуги, а според мълвата той имал и мастити клиенти в София, на които твърдеше, че е развалял направени от друг магии.

Зейхан оставил три деца и вдовица. Новината за неговата кончина разтърсила региона около Годешево. Имало и хора, които веднага видели пръст на Всевишния, който според тях прекратил дните на ходжата заради порочната му дейност. Както е известно, Коранът отрича ходжи джинджии, какъвто бил Зейхан, и правенето на магии. Дали пък всичките магии, минали през ръцете на Зейхан, не го стигнали, питат се местните. Местните говорят, че приживе Зейхан тънел в лукс, правейки луди пари от страха на хората.

В гаража му имало три джипа, децата му ги карали и живеели на широка нога. Тарифите на Зейхан Ходжа стигали тавана. Негови познати говорят, че неврокопски бизнесмен му плащал по 300 лева на седмица да му чисти негативната енергия от злобата и завистта на хората, за да не умре или не се разболее.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!