Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / Брутално зверство! Откриха малката Мария вързана в клетка от родителите си!

Брутално зверство! Откриха малката Мария вързана в клетка от родителите си!

/
/
/
1682 Views

Семейство държи дъщеря си в клетка за кучета

В последните месеци на изтерзания й живот убийците на 14-годишната Мария Крокър я държали вързана и затворена в кучешка клетка през цялото време.

Момичето било лишавано от храна и пребивано от баща си, мащехата си и още трима членове на семейството.

Тези страховити подробности бяха представени на 5 март 2019 г. от прокуратурата в американския щат Джорджия, която повдигна обвинения срещу петима извършители.

Тялото на Мери било открито пет дни пред Коледа – заровено до останките на по-големия й брат в задния двор на дома на баща им, който работел като Дядо Коледа в търговски център.

Елуин Крокър старши (49г.) работел като Дядо Коледа в търговски център

Мери била видяна за последно през месец октомври 2018 г., а нейният брат Елуин Крокър младши – през ноември 2016 г. Смята се, че момчето е умряло скоро след това. Двете деца живеели с баща си, обучавали се самостоятелно вкъщи и никога не били обявени за изчезнали.

Точната причина за смъртта на децата тепърва се установява, но прокуратурата разполага с достатъчно доказателства, за да подвигне обвинения за убийство, прикриване на убийство и жестокост към деца срещу бащата Елуин Крокър старши (49г.); мащехата Кандис Крокър (33г.); братът на мащехата и техните родители.

Мащехата Кандис Крокър (33г.) и нейната майка

Ставите на Мери били подути, заради изкривената поза, в която била принудена да стои в кучешката клетка. Клетката била държана в кухнята, в семейната каравана в град Гайтън, Джорджия.

В телефона на баща й открили снимка, на която Мери стои пред клетката, напълно гола, страшно слаба и изглеждаща на косъм от смъртта.

Властите смятат, че по-големият брат на момичето също е бил малтретиран и очакват резултатите от медицинската експертиза, за да повдигнат обвинения на зловещото семейство и за неговата смърт.

Детективите разкриват, че Мери е била удряна с различни предмети от бита, шокирана с тейзър и, когато й позволявали да яде, слагали в храната й оцет. Къпели момичето затворено в клетката, като го премествали в банята и го пръскали с вода.

Наказанията започнали заради дребни провинения, като неизпълнение на домашните задължения или кражба на храна, пише unicorn.bg. Семейството има още едно дете, 11-годишно момче с церебрална парализа, което разказало на полицията как веднъж са го накарали да удари Мери с тиган, защото била взела малко от специалната храна, нужна за диетата му.

Полицията разбрала за изчезването на децата от сигнал, подаден от загрижен роднина. Когато говорили с бащата, първоначално той ги излъгал, че Мери е отишла да живее при майка си в Южна Каролина и предложил още купища лъжи. В крайна сметка накрая признал, че децата са заровени в задния му двор, но казал, че бил направил това накаран от жена си.

Той бил гледал как дъщеря му умира и извикал съпругата си, за да й каже, че е видял „светлината да изгасва в очите й”.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *