Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / НОВИНИ / НОВИНИ / Бруталният Божидар от Слънчев бряг наглее: Не съм я изнасилил, само я пребих

Бруталният Божидар от Слънчев бряг наглее: Не съм я изнасилил, само я пребих

/
/
/
684 Views

24-годишният ямболия се оправдава пред съда, че бил пиян и не помни нищо от нощта срещу 1 юни

24-годишният ямболия Божидар Иванов, който нападна и преби жестоко момиче в Слънчев бряг на 1 юни, се оправдава в съда, че бил много пиян и не помни нищо от въпросната нощ. Божидар признал, че я пребил и е разкъсал тениската й, но до сексуално посегателство не се е стигнало, научи e-vesti.

Припомняме, че миналата седмица Районният съд в Несебър прати на топло ямболията, малко след което неговият защитник реши да обжалва пред въззивна инстанция мярката му за неотклонение.

Криминално проявеният младеж, който работел в курорта като готвач, заявил пред магистратите, че е нямал намерение да я насилва, но тя го предизвикала, и под въздействието на алкохол той решил да я пребие. Към момента са налице подозрения, че именно Божидар е извършител на престъплението. Флагман.бг научи още, че деянието е осъществено в момент, когато Божидар е бил в изпитателен срок на предишна присъда, и ако бъде признат за виновен, ще полежи доста дълго зад решетките.

Бруталният Божидар от Слънчев бряг наглее

Съдия Катя Господинова посочи, че в момента все още се събират доказателства по случая, но предвид, че Иванов няма постоянен адрес в областта и има възможност да се укрие, магистратът реши да не уважи жалбата му и го остави зад решетките.

Флагман

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *