Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Брендо се крие във Венецуела с мафиот от Букурещ

Брендо се крие във Венецуела с мафиот от Букурещ

/
/
/
475 Преглеждания

Евелин Банев-Брендо се укрива във Венецуела заедно с румънския мафиотски бос от Букурещ Йонел Теа, научи e-vesti. Тополовградският Пабло Ескобар си е партнирал с Теа в трафик и продажба на 300 килограма кокаин, като за същото предстои да бъде съден задочно в Румъния. Брендо вече има една осъдителна присъда в Букурещ за доставка на кока през пристанището в Костанца.

Ортакът на Банев е в неизвестност от септември 2008 г., като Интерпол го издирва вече 11 години, но без успех. Според румънските служби за сигурност Йонел Теа първоначално е бил укриван от Брендо в баровския хотел „Ле Фльор“ в центъра на София. Румънецът е бил изведен от България с венецуелски паспорт от съратници на Банев. В следващите години съвместно с Брендо Теа организира поне три доставки на кокаин от Колумбия, Перу и Венецуела за Румъния, твърди седмичник.

Новото обвинение срещу Евелин Банев в Букурещ ще бъде за кокаин, доставен в периода 2012-2015 г. По това дело основен обвиняем е Йонел Теа, а Брендо се води част от организираната престъпна група на мафиота.

С помощта на румънеца родният кокаинов крал отворил верига от бутици за скъпи часовници в столицата на Румъния. През тях организацията препирала парите от дрогата.

Смята се, че към момента двамата ортаци пребивават на територията на Венецуела.

ПИК

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!