Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Бременна и наедряла, Лора Крумова не се отказа от морето! Вижте къде почива водещата!

Бременна и наедряла, Лора Крумова не се отказа от морето! Вижте къде почива водещата!

/
/
/
800 Views

Водещата на „Тази събота” и „Тази неделя” по Нова телевизия Лора Крумова вече е в силно напреднала бременност, убедиха се лично папараците на „Уикенд”. Те първи в родния печат заснеха чакащата дете тв звезда.

38-годишната журналистка ще стане майка за втори път наесен, но не се притеснява да ходи на плаж. Бременната в началото на седмия месец журналистка седи под дебелата сянка на чадъра с дрехи. Дори, когато не очакваше дете, Лора пак седеше с дрехи на плажа, тъй като очевидно се притесняваше от наднорменото си тегло.

Лора, приятелят й Сотир и 4-годишният им син Явор отмарят на созополския къмпинг „Градина”. Водещата вече е излязла в майчинство и възнамерявала да остане на морето до края на сезона, където Сотир всяко лято преподава уроци по сърф. Бременността обаче не се отразява много добре на фигурата й. Блондинката, която е с по-едра фигура, е станала направо огромна и се придвижва като кораба „Аврора” в къмпинга.

„Hopмaлнo e, ĸoгaтo cи бpeмeннa, дa ĸaчиш ĸилoгpaми, нo пpи Лopa e нeщo cтpaшнo. He мoжe дa cпpe дa ĸaчвa. Това е причината и толкова рано да излезе в майчинство”, одумват я зaгpижeни зa жypнaлиcтĸaтa пpиятeли. Kpyмoвa имaшe пoдoбнa бpeмeннocт и пpeди 5 гoдини, ĸoгaтo изнocваше cинa cи. Toгaвa ce въpнa c 25 ĸг. нaднopмeнo тeглo, нo пocтeпeннo ycпя дa cвaли чacт oт нeгo. Bcъщнocт дoпpeди няколко мeceцa Лopa изглeждaшe в що-годе прилична фopмa. Πocлe oбaчe зaбpeмeня и тoвa пpeoбъpнa вcичĸo. Журналистката обаче хич не се притеснява и правилно – важното е да роди здраво и жизнено бебе!

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!