Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Борисов: Върнахме милиарди от олигарсите на гражданите

Борисов: Върнахме милиарди от олигарсите на гражданите

/
/
/
330 Views

“Да знаете защо е тази ярост – защото няма посредници, не изтича газчицата, а цената е двойно по-ниска. От 90-та година досега какви милиарди са изтекли от олигарсите… Един по един парите ще отидат при хората и при народа. Българите ще се возят на чисти и удобни влакове”, обясни Борисов.

„Ето затова не ни обичат, затова пишат карикатури, рисуват комикси. Милиард и половина – върнати обратно при хората от олигархията. Защо да не понесем комикси, то пък е интересно. Е, как няма да ни рисуват от най-хубавите курорти в света – да си лежиш и да си рисуваш. Но, един по един – парите ще отидат при хората и при народа. Това правим“, каза премиерът.

Сега те се връщат при гражданите, каза премиерът

Стотици милиони се връщат при гражданите. Това обяви премиерът Бойко Борисов в началото на извънредното заседание на Министерския съвет,

„Връщаме над 201 милиона лева на клиентите на топлофикации. От тях 59 милиона отиват за „Топлофикация-София“, 22 милиона за газоразпределителните дружества, за химическата промишленост 52 милиона и за стъкларската – 16 милиона. Очаквам утре да има хубава карикатура, защото стотиците милиони се връщат при българските граждани. Проведохме трудни, успешни преговори. Няма повече кранчета, кранове и посредници по тръбите за газ на България“.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на извънредно заседание на МС, цитиран от Vevesti.

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *