Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Бащата на Преслава кара Трабант на две гуми ВИДЕО

Бащата на Преслава кара Трабант на две гуми ВИДЕО

/
/
/
286 Views

Бащата на голямата звезда в поп-фолка Преслава – Кольо Тончев, който е сред най-известните колекционери на ретро автомобили, направи атрактивна демонстрация преди началото на осмомартенско дамско рали в Добрич, научи e-vesti. Демонстрирайки трасето, по което трябваше да минат дамите, Кольо Тончев буквално изправи своя „Трабант 600”, модел от 1963-а година, на две гуми.

В това време публиката беше затаила дъх, но след приземяването му гостите на празника избухнаха в бурни аплодисменти. След изпълнението си бай Кольо се похвали, че е притежател на едно от най-старите трабантчета у нас – то е произведено през 1963 година. Рождената дата на возилото е изписана на предния му капак, за да няма съмнения колко е стар. Заедно с него в демонстрацията се включи и друг любител на ретро возилата от Добрич – Петър Георгиев с не по-малко атрактивен автомобил – „Вартбург” от 1965-а година.

Бащата на Преслава кара Трабант на две гуми ВИДЕО

„Купих колата преди години за 1000 лева, но сега я продавам за нищо на света“, заявява с гордост Тончев, който е известен с колекционерската си страст към стари коли. Преслава не беше на състезанието в Добрич, за да види на живо как баща й се справя с екстремното каране. Самата тя неведнъж признава, че не е карала трабантчето, но многократно се е возила с малката кола. Известната дъщеря помага финансово на татко си да поддържа трабантчето, тъй като са необходими доста средства за това. Съхранението на превозното средство също му струва скъпо. Бай Кольо признава, че страстта му към старите автомобили се е разраснала и той търси други модели, с които да попълни колекцията си.

хотнюз

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!