Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Баба Ванга предрекла зловеща болест, хората ще започнат да остаряват за секунди

Баба Ванга предрекла зловеща болест, хората ще започнат да остаряват за секунди

/
/
/
645 Преглеждания

За страшна болест е предупредила петричката пророчица Баба Ванга, научи e-vesti.com. През живота си ясновидката разказваше за много удивителни неща, които или са се случили, или предстоят да станат факт. Милиони вярваха в дарбата й, въпреки че се намираха и скептици, които я обвиняваха във връзки със службите.

Някои от пророчествата й са толкова изумителни, че е изключително трудно човек да повярва, че наистина ще се случат. Според едно от тях, през 2088 година ще се появи болест, заради която хората ще започнат да остаряват за секунди.

Баба Ванга не съобщава нито откъде ще се появи заболяването, нито какво ще го предизвика. Не е изключено въпросният вирус да е изкуствено създаден. Той бързо ще се разпространи по целия свят. Учените ще се нуждаят от години, за да измислят ефективен лек срещу него. А докато лекарството стане факт, вирусът ще засегне много хора.

Припомняме, че през месец март тази година стана ясно за ново предсказание на петричката врачка, според което в близкото столетие ще избухне война на религиозна почва, някои градове ще бъдат унищожени от наводнения.

Източник: БЛИЦ

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!