Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / Ани Салич с очила за 650 лева

Ани Салич с очила за 650 лева

/
/
/
331 Преглеждания

Новинарката Ани Салич е отпуснала кесията и се е обзавела със слънчеви очила за 650 лева, научи e-vesti. Журналистката, която уж непрестанно се бори за правата на бедните и онеправданите, направила пролетен шопинг тур по магазините и се спряла на аксесоар от последната колекция на дизайнера Том Форд.

В оптиката, от чиито витрини Салич се влюбила в луксозните цайси, разбира се, ползвала отстъпка заради звездния си статус. Въпреки това сумата, която пръснала за очилата, не е никак малка, а колеги на телевизионерката издават, че с напредването на възрастта тя станала нездравословно суетна.

Откакто се развела с мъжа си Бранко, Ани обръщала значително по-голямо внимание на външността си и нонстоп се фукала с маркови покупки в нюзрума на Нова телевизия. „Да ѝ се чуди човек. Все се жалва, че гледа две деца. Синът ѝ Лазар е студент в чужбина, дъщеря ѝ Хана ходи на 5 вида частни уроци, а в същото време тя не спира да троши пари за себе си“, злословят колеги на новинарката.

Неоспорим факт е обаче, че след раздялата с Бранко Ани цъфти и духом, и телом. „Вече е доста по-вталена отпреди и е нормално да ѝ се иска да си пазарува нови тоалети“, коментират хора от обкръжението ѝ.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!