Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / НОВИНИ / Ален Делон в болница след инсулт

Ален Делон в болница след инсулт

/
/
/
359 Преглеждания

Обичаният от всички актьор пострада много.

Френската кинолегенда Ален Делон е получил инсулт преди три седмици, бил е опериран в Париж, след което е транспортиран в швейцарска клиника за окончателно възстановяване, научи e-vesti. Състоянието му е стабилно. Новината съобщи най-големият му син Антони Делон, след като семейството е опазило в тайна цял месец случилото се.

Баща ми претърпя сърдечно-съдов инцидент и лек мозъчен кръвоизлив“, съобщи синът му Антъни Делон за АФП. „Той беше опериран в „Питие Салпетриер“ / парижка болница – б.р./ Цялото семейство се изреди до болничното му шкафче – брат ми, сестра ми и майка ми Натали“, уточнява още първородният син на френската кинолегенда, който също е актьор.

Антъни е категоричен, че жизнените функции на баща му са перфектни и състоянието му е стабилизирано, но по препоръка на медиците е настанен в клиника в Швейцария.

„Сестра ми, която се намира в момента в Швейцария, се грижи за неговото възстановяване“, казва още синът на Делон, като допълва, че всички останали от фамилията се информират ежедневно от Анушка как върви възстановяването на кинозвездата от инсулта.

Ретро

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!