Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Александра Петканова се обърна към последователите си: Нуждае се от помощ при отглеждането на Габриел

Александра Петканова се обърна към последователите си: Нуждае се от помощ при отглеждането на Габриел

/
/
/
1228 Views

Александра Петканова поиска съвет от последователите си, видя e-vesti.com.

Александра Петканова моли за помощ при отглеждането на Габриел. Младата майка, която сподели, че вече е готова за второ дете, все още се чувства несигурна при отглеждането на първия си син Габриел. Малчуганът се появи на бял свят на 30 януари. Оттогава той се радва на голяма популярност. За седмици Габриел се превърна в най-известното бебе в България, а за това изключително много помогна и собствения му профил в социалната мрежа Инстаграм.

Габриел е първото дете на Александра и Даниел. Младото семейство се чувства сигурно, в грижите, които полага за сина си и дори е готово за второ детенце. Понякога обаче, като всички млади родители, и те имат своите въпроси, свързани с отглеждането на малчугана. Габриел расте с всеки изминал ден, а Александра се сблъсква с предизвикателствата да си родител. Сега младата майка е изправена пред едно от тях.

Преди да се появи на бял свят Габриел Алекс и Дани споделиха, че правят ремонт на новия си дом, за да подготвят стаята на сина си. Сега тя вече е готова, а младите родители се чудят кога е моментът, когато първата им рожба може да се премести на новото си легълце, далеч от спалнята на мама и тате. „На каква възраст децата трябва да се учат да спят сами в отделна стая?“, пита Александра своите последователи в социалната мрежа Инстаграм, за да поиска съвет.

„Взехме на Габриел чисто ново легълце и стаята му вече е завършена, но все още ми се струва много мъничък, за да го оставим да спи сам в нея. Вие на какво мнение сте?“, пита загрижената майка.

Александра Петканова се обърна към последователите си

А под публикацията веднага заваляха съвети. Почти всички съвети към младата майка са да отдели Габриел в друга стая колкото се може по-рано, защото колкото повече се бави става по-трудно и дори невъзможно. Вие какво бихме посъветвали Алекс.

razkritia.com

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *