Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Алекс Петканова и съпругът ѝ Даниел Петканов се готвят за второ дете

Алекс Петканова и съпругът ѝ Даниел Петканов се готвят за второ дете

/
/
/
644 Views

Алекс Петканова и съпругът ѝ Даниел Петканов, познат като Лудия репортер, вече нямат търпение да започнат да работят за второ дете, стана ясно след участието на моделката в „Черешката на тортата“. Двамата с Дани са горди родители на малкия Габриел, който се роди на 30 януари миналата година и вече е доста известен. Те са много щастливи от родителството, научи e-vesti.com.

„Да имаш бебе не е страшно и е супер забавно“, казва наскоро родилата манекенка.

Тя заяви, че иска да спечели кулинарното шоу, за да може един ден синът ѝ да се гордее с нея.

Петканова посрещна гостите си в дома им в Рударци с баница, която, както самата Алекс отбеляза, е „с такъв хубав загар, като мен през август“.

Манекенката вече иска второ дете, но не е сигурна дали не трябва с Дани да изчакат още малко. Хвали го колко много ѝ помага и дори го нарече „супер татко“.

По-късно пред камерата двамата обсъдиха въпроса с децата.

„Семейният живот е много по-хубав, отколкото съм си представял. Нашата голяма любов се мултиплицира и вече сме трима“, радва се щастливият татко и пита съпругата си: „Ти искаш ли друго дете?“

„Да, само не съм сигурна дали сега да започнем да го правим“, отговаря Александра.

„То това не е конструктор лего, сега да го започнем. То ще стане бързо сигурно“, шегува се Петканов.

Но за всички стана ясно, че двойката планира да има още деца. А Алекс дори е много смела в думите си, като завява „Изобщо не е страшно. Готова съм да родя…, ако трябва целия свят“.

По-късно на вечерята гостите обсъждаха кой какво харесва и какво не харесва в себе си. Алекс Петканова призна, че не е харесвала гърдите си, затова си е направила операция и си е сложила 300 кубика силикон, като ги е направила, като самата тя се изрази „спортни ци*и“. Те по никакъв начин не са попречили на кърменето на бебето, което обаче вече не е на кърма и татко му редовно го храни и се грижи за него. life.dir.bg

Марица

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *