Home » ЛАЙФСТАЙЛ » Актриса призна как е влязла в Откраднат живот
Актриса призна как е влязла в Откраднат живот

Актриса призна как е влязла в Откраднат живот

Едно от новите попълнения в хитовия медицински сериал „Откраднат живот” Гергана Стоянова е от хората, които не обичат да има скрито покрито, научи e-vesti. Още повече пък, ако ролята й на анестезиолог във филма предизвиква такова небивало внимание. Наскоро чаровната актриса разкри доста любопитни факти за себе си.

Гергана Стоянова или д-р Поли Грънчарова, която в сериала набира сериозна скорост в привличане на зрителското внимание, признава, че обича да се хвърля във всевъзможни житейски предизвикателства, благодарение на които досегашния й път в живота не е бил пощаден от трънливи участъци.

Актриса призна как е влязла в Откраднат живот

„Случват ми се много неща, защото аз не се спирам. По някакъв начин си ги търся. Защото когато се хвърляш към предизвикателствата, а аз непрекъснато го правя, кой може да ти каже, че пътят не е трънлив”, признава Стоянова наскоро и добавя, че за нея едно от най-великите усещания е да се чувства силна в крехката си женска физика.

„Никога не кроя планове и си мисля, че когато си готов за нещо, то се случва. Старая се да правя по най-добрия начин това, което правя в момента и то ми помага да минавам със стъпало или две нагоре, зависи от темпото, с което работя”, допълва още актрисата, която от началото на годината води и сутрешно предаване в новоизгряващата телевизия „Българе”.

Преди да попадне в звездните редици на „Откраднат живот”, Гергана Стоянова се е явявала на десетки кастинги, но все нещо не й достигало, за да я изберат.

Актриса призна как е влязла в Откраднат живот

„Много колеги, талантливи актьори не могат да се представят добре на кастинг, самата аз непрекъснато съм се явявала на кастинги за последните 20 години, но не съм била готова, абсолютно съм убедена. Но готова психически, свободна и спокойна да се явя на кастинг, това ми се случи през януари. След него разбрах от Ралица Паскалева, че са пробвали доста актриси за тази роля. Мен ме одобриха 4 дни преди снимките да започнат. Победа си е! Страхотно се чувствам!”, внесе яснота около избирането си в „Откраднат живот” актрисата, чиято героиня сега преживява тежък любовен удар, след като екранната й половинка се разделя с нея заради друга жена.

Източник: show.blitz.bg

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*