Home » ЗДРАВЕ » Ако само веднъж в година правите това прочистване на организма гарантирано минимум 12 месеца ще сте като преродени
зехтин лимонов сок

Ако само веднъж в година правите това прочистване на организма гарантирано минимум 12 месеца ще сте като преродени

Смес от лимонов сок и зехтин за цялостно здраве

Ако процедурата, описана по-долу, се прави ежедневно, ефектът може да се усети след около месец по-късно. А подобряването на вашето здраве ще започне след една седмица.

Необходимо е ежедневно на празен стомах да пиете 1-2 супени лъжици зехтин, смесени със сок от половин лимон.
Това лекарство активира освобождаването на жлъчката, което стимулира изпразването на червата. Жлъчката прочиства всички чернодробни канали, което помага да се отстранят вредните вещества от тялото. Тя също така разтваря мазнините и извлича шлаките от тялото.

Ползи от зехтина за черния дроб
Зехтинът е най-доброто средство за почистване на черния дроб. Допълнително намалява холестерола, почиства стените на съдовете от плаки, предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Можете да го замените с олио (лекува тромбофлебит), ленено масло (помага за разтваряне на наситените мазнини, като по този начин насърчава загубата на тегло), царевично (помага да съхраните младостта) или рапично (качествата му се доближават до тези на зехтина).

Ползи от лимоновия сок
Вторият компонент от предложения лек е лимонов сок. Той стимулира отделянето на жлъчката, както и всички продукти с подчертан кисел вкус. Лимоновият сок има благоприятно действие върху дихателните пътища и белите дробове, предотвратява настинки, засилва имунната система.

А също така разтваря пясъка и камъните в уринарния тракт, подобрява здравето на ставите. Можете да го замените със сок от червена боровинка (има противовъзпалително действие, тонизира организма, повишава енергията) или грейпфрут (подобрява храносмилането, намалява високото кръвно налягане, подпомага работата на сърцето, кръвоносните съдове, има жлъчегонен ефект).

Лимоновият сок, смесен със зехтин, отлично почиства тялото след всяко отравяне. При алкохолна интоксикация действа магически, премахва натоварването върху черния дроб, незабавно възстановява тялото.

Ако имате някакви проблеми с храносмилането, например, запек, зехтин и лимонов сок е това, от което се нуждаете. За слизестата мембрана на стомаха и червата, това е суперсредство. Храната ще бъде усвоена във времето и храносмилателната система ще работи перфектно. Просто не забравяйте да пиете лечебния еликсир ежедневно!

Една седмица след използването на тази биоактивна комбинация от продукти, ще забележите как кожата, косата и ноктите ще започнат да сияят! Мастните киселини в зехтина са истинско съкровище за кожата ни. Тази смес може да се използва не само вътрешно, но и външно: втривайте в ноктите и в косата. Ефектът е несравним!

Нашият черен дроб е завод за кръв. Ако е чист, това означава, че кръвта, която произвежда, също ще бъде чиста. Храненето на клетките, органите и системите на тялото ще бъде пълноценно, те ще работят безупречно. Гъвкавостта на ставите ще се увеличи, работата на сърцето ще се подобри и ще имате повече сила.

Тази смес може да се приема цял живот, но в никакъв случай не трябва да увеличавате дозата. Опитайте този метод за почистване на черния дроб и ще забележите добрите резултати!

Остави своя коментар

Facebook Comments

СПОДЕЛИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*