Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Начало / ЛАЙФСТАЙЛ / 6 качества на Девите, които ги правят най-ценните хора в нашия живот!

6 качества на Девите, които ги правят най-ценните хора в нашия живот!

/
/
/
451 Преглеждания

Случвало ли ви се е в труден момент да имате нужда от подкрепа, от приятелска прегръдка или един истински и чист разговор. Значи имате нужда да поговорите с приятел зодия Дева!

Девите не са просто хора, те са супер човеци, супер приятели и супер слушатели! Едно от най-ценните им качества е, че могат да изслушат приятел в нужда, да му дадат съвет, и да му предложат приятелско рамо, без да очакват нещо в замяна, ето и някои качества, които правят представителите на зодия Дева най-истинските приятели:

На Дева може да се разчита

Представителите зодия Дева имат вродено чувство на съобразителност и тактичност.

Те никога не биха “изпуснали” приятелска тайна пред други хора. Може да им имате пълно доверие, но бъдете сигурни, че те очакват същото и от вас! Бъдете внимателни с Девите защото те вярват в честните и приятелски отношения!

Девата ще ви зареди с енергия

Зодия Дева никога няма да ви задължи непременно да излезете с тях, напротив те ще ви дадат свобода и спокойствие!

Представителите на тази зодия обичат пространството и са винаги пълни с енергия и готови за приключения, било то да посетите ново място сред природата или ново заведение в града, те никога няма да ви оставят да си лудувате сами.

Девата е перфектния слушател и събеседник

Както вече казахме Девите могат да изслушат приятел в нужда, да му дадат съвет, и да му предложат приятелско рамо, но без да очакват нещо в замяна. С тях можете просто да си мълчите и пак да усещате тази силна енергия, която те притежават и усещането за спокойствие, което те внасят само с присъствието си!

Девата ще ви каже всичко в очите

Може би едно от най-важните качества, които правят Девите толкова истински е това, че казват всичко директно. Те никога няма да ви спестят комплименти за новата прическа или педикюр, но бъдете сигурни, че ако не им хареса нещо ще ви го кажат директно. При представителите на зодия Дева важи с пълна сила поговорката : “по-добре горчивата истина, отколкото сладката лъжа”

С тях може да имате чисти бизнес отношения

Както вече казахме Девите са изключително стриктни и честни, което ги прави перфектните партньори в бизнес начинания. Жената Дева е човек на принципите и може да й се доверите на макс.

Девите никога няма да изоставят приятел в беда

Всеки човек харесва приятелите си, но Девите ги обожават! За средно статистическата Дева, приятелството е смисъла на живота, след семейството към което те са силно привързани идват приятелите, които те боготворят. За тях приятрелството е нещо свято и те никога няма да ви изоставят, те ще се борят със зъби и нокти, но ще направят всичко по силите си за да ви помогнат в труден момент.

Девите са изключителни приятели, те са истинско съкровище за хората около тях. Всеки има нужда от приятел, като тях! Ценете ги и си ги пазете!

Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

Автор: Кристина Петрова източник: blitz.bg

Facebook Comments
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

error: Content is protected !!