Емрах още е влюбен във Веси, пуска й тайни съобщения

Емрах още е влюбен във Веси, пуска й тайни съобщения

Емрах Стораро,по-малкият син на Тони Стораро, май си намери майстора, разкриват негови авери.

Плeйбоят здравата е хлътнал по партньорката си от Dancing stars и макар Веселина Данова ясно да му показа, че не желае да има връзка с него, фолк изпълнителят не се отказва.

Финалът на танцувалното шоу бе преди близо 2 седмици, но според близки източници двамата продължавали да се виждат по инициатива на Емрах. Братът на Фики Стораро все си намирал повод да се срещне с Веселина, а пред свои близки споделил, че няма да се откаже, докато не я направи своя.

„Към момента Веси е категорична – не иска да са повече от приятели, но Емрах е убеден, че това ще се промени. Той наистина е силно влюбен и не спира да й го показва“, разкриват негови приятели.

Това личи и в Инстаграм профила му, който кипи от романтични сторита и любовни послания.

„Любовта е чувство, не избор“, гласи един от последните му сантиментални постове, които всеки ден извират от профила му.

„Казах на звездите за теб“, „Мразя да чакам, но заради теб ще го направя“, лиричен е Емрах.

Един от най-красноречивите, в които си излива душата обаче, е следният: „Не се измъчвай, приятелю! Остави я да говори с когото иска, да пише с когото си иска, да прави каквото иска. Ти само не спирай да уважаваш нея и личното й пространство. А ако тя реши да развали всичко, ще трябва да живее с мисълта, че е изгубила най-добрия човек, появил се в живота й“.

Още от началото на участието си в Dancing stars Емрах не криеше симпатиите си към Веселина. По време на един от танците им той си позволи публично да я целуне по устата. На Веси видимо й стана неприятно и се обиди, а на следващия лайф го помоли да уважава личното й пространство и да не прекрачва професионалните граници на партньорството им, припомня Intrigi.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *