„Мис България“ Александра Кръстева в Черешката: Обичам да пера в леген, срамежлива съм

"Мис България" Александра Кръстева в Черешката: Обичам да пера в леген, срамежлива съм

„Обичам да пера в леген и от малка съм срамежлива, дори се криех под масата, нищо, че съм „Мис“. Никога не съм си мечтала да участвам в конкурси, но ето – случи се“.

Това признание направи „Мис България 2022“ Александра Кръстева в „Черешката на тортата“.

Тази вечер шеф Манчев върна домакините към любими вкусове и спомени от детството със специална задача. Част от най-вкусната надпревара в ефира станаха изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев, Мис България 2022 Александра Кръстева и актьорите Рая Пеева и Кирил Недков.

Тази седмица участници са: изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев, Мис България Алекс Кръстева и актьорите Рая Пеева и Кирил Недков
Снимка: Стоп кадър Нова тв
Тази седмица участници са: изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев, Мис България Алекс Кръстева и актьорите Рая Пеева и Кирил Недков Снимка: Стоп кадър Нова тв

„Най-много обичам баница, като бебе съм била доста пълничка около 4 килограма съм се родила. Майка ми ме наричаше: „бахур“. Не мога да правя традиционна баница, но мога такава с майонеза“, призна красавицата.

Като малка тя обичала да си хапва, а после в училище изведнъж станала злояда. „И съучениците ми ме обиждаха като ме оприличаваха с „дъска“, „щъркел“ и т.н. Е, вече си мисля, че е по-добре, че съм висока, това ми е плюс“, с усмивка сподели Александра.

Катастрофа с Кирил Петков – мъж загина, жена с опасност за живота

Ценителите на красотата й останаха изненадани от начина, по който тя пази тънка талия, тъй като доста си похапва и сега.

„Не пазя диети. Сега уча архитектура, влязох в университета с две шестици по математика и по рисуване, така че смятам, че е мит, че миските са глупави“, каза Кръстева.

Докато готвеше, шеф Манчев й се ядоса, че във всичко слага майонеза – дори в салатата. „Тя ще е с краставички, маслини, чесън на прах, моркови“, разкри Алекс. Шеф готвачът обаче не пропусна да сподели и че през цялото време миската готви без престилка. „Някъде я е забравила сигурно, дано не сложи повече майонеза“, допълни с усмивка Манчев.

Второто предложение за вечерта на Кръстева обаче пак бе с майонеза – пилешко руло, а десертът не изненада гостите – шоколадово суфле.

При спомена за детството, красавицата си спомни, че един от най-притеснителните моменти за семейството й бил, когато си намазала окото с лепило „Капчица“.

„Баща ми имаше работа и аз зад него си натисках, натисках лепилото и то пръсна в очите ми. Настана страшна суматоха, но всичко мина благополучно“, призна миската.

Докато тя споделяше моменти от детството, гостите си прехвърляха короната и лентата на „Мис България“, а Таня Боева дори подхвърли, че й минавало наум да участва в „Мисис България“. „Но не събрах кураж преди време, сега може и да участвам“, сподели певицата.

Актрисата Рая Пеева пък издебна момента да зададе въпрос към Александра дали си има гадже.

„Нямам гадже, критериите ми не са високи, но мъжете в днешно време станаха повече жени от нас“, отговори й Кръстева, а думите й подхванаха поредната наздравица с пожелание миската да намери любим партньор.

В края на вечерта всички гости дадоха максимални оценки на Александра Кръстева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *