Ергенът Алек „оправян” от приятеля си Иво по три пъти на ден? Затова не избра никоя

Ергенът Алек „оправян” от приятеля си Иво по три пъти на ден? Затова не избра никоя

Александър Младенов, който изигра ролята на Ергенът 3, в момента търпи „хейт” от почти всички българи, но продължава да се държи нагло и безскрупулно и след предаването. Хората го обвиняват за това, което причини на Магдалена и Надежда, но явно той си има своите причини за стореното.

В интернет се появи снимка  на Алек от гостуването в „Ергенът” на най-добрия му приятел Иво. Кадърът е доста интимен. Иво е зад Алек и го обгръща нежно с ръце.

Съмненията, че Александър е хомосексуалист, се засилиха изключително много, след като от 26 жени не успя да си избере нито една. Дори да не е бил влюбен в никоя, нищо не му пречеше поне да опита връзка с Маги или Нани.

Според доста зрители на предаването майка му е наясно със сексуалната му ориентация и нарочно е „отрязала” финалистките, защото знаела, че синът й ще е нещастен с жена.

Иво бе представен като най-добрия приятел на Алек още от ученическите му години. Какво търси обаче в „Ергенът” и защо изобщо му се дава ефирно време? Явно е, че Иво е поканен по настояване на главния герой, като не е изключено да е искал просто да се видят.

Според някои слухове Алек и Иво живеят заедно и се радват на бурен сексуален живот. Бурен от типа на три полови акта на ден. Дали е така, засега не е сигурно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *