Вижте най-смешните мемета за Алек след финала:

Вижте най-смешните мемета за Алек след финала:

Финалът на “ Ергенът “ определено предизвика много коментари и дори разногласия в социалните мрежи.

Безпрецедентното по рода си решение на Алек Младенов просто да си тръгне, без дори да даде обяснение на двете влюбени дами, които го чакаха, накара зрителите да го „нахейтят яко“, наричайки го с най-обидни епитети, най-невинния от които „мамино синче“.

Повод за последното бе силното влияние, което майка му видимо оказа върху него при гостуването си в имението и срещата с двете претендентки за сърцето на сина си.

Припомняме, че Алек направи своя избор, той си тръгна абсолютно САМ! Както майка му каза “ без багаж“.

Той остави двете млади жени в пълен ступор и недоумение. На видео запис беше записал своето решение, което изуми, както двете жени така и аудиторията на предаването. „Не събрах кураж, вероятно защото съм слаб, моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“-това бяха и последните думи на Алек към Маги и Надя.

И сякаш за да оправдае всичко, което се пише и говори за него в последно време, Алек реши да сготви с кулинарката и риалити звезда Божана Кацарова. Двамата обаче се консултираха през цялото време с майката на Алек – Ксения, станаха печално известна покрай участието на сина си в шоуто. И, както се казва – на него няма как да му се случи, каквото и да е било в този живот, ако мама Ксения не одобри преди това.

В резултат мрежата буквално прелива от забавни мемета с участието на Алек, а ние ви показваме само най-смешните от тях:

Ергенът мемета

Ергенът Алек мемета

Ергенът мемета Алек

меме Ергенът

Ергенът подигравки

Ергенът меме

Ергенът смешки

Ергенът смешни мемета

мемета от Ергенът

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *