Ирина Асьова: Постановката на “Ергенът от Банкя” не е добре изпипана

Днешният ден е направо шведска маса от лайфове и лафове. Чудя се кое по-напред. Но Бойчето, както винаги води с две обиколки…. Претарашуваха, вика, сичко … Чинии, тенджУри, сичко по двора, дрехи, чорапи!

Не знам дали щото много съм висяла по снимачни площадки и съм се нагледала на масовки, но още като видях цирка в четвъртък нещо на клетъчно ниво ми подсказа, че постановката на “Ергенът от Банкя” не е добре изпипана. Бойко просто нямаше притеснен вид и сега няма. Да, състари се, скапа се, но не се предава. И няма намерение да бяга. Още лятото на 2020 ви казах… той няма план Б, няма къде да ходи. Ще се бори до последен дъх. Защото неговото не е просто борба за власт, за пари, за оцеляване дори не е толкова. Това е борба за място в историята.

Вижте останалите участници в шведската маса?! Хубаво ги вижте! Кой от тях има по-висок залог?! Никой! Да, всеки има своите мотиви. Киро си мислеше, че ще мине бързичко, колкото да си сложи Prime Minister в CV-то и после да ходи да чете лекции под брашляните, обаче се насади на пачи яйца…

Рашков е зло куче. Инстинкт. Като захапе и не пуска. Обаче понякога и старите кучета попадат в чужди капани. Но хубавото при него е, че по-скоро ще си прегризе крака, но няма да се предаде. Боец е, още имам надежда в него.

Черепа така е байгънясал от тоя пластмасов Дубай, така му се иска зимата да е в Куршевел, лятото на Миконос, че още едно лято на климатик в Dubai Mall и ще се прибере пеша, за да се предаде. Но нито един от тях, дори и всички взети заедно не могат да съберат толкова мотивация, а и ресурс, колкото Бойко. В дните след ареста видяхме как категорично спечели информационната война. С уж шепа до болка опротивели, гн$сни физиономии, но строени в редица атакуваха под строй всички канали.

Това било война на институциите! Сблъсък на мафиотски кръгове, на егота… Глупости! Всички тия клоуни утре ще си бият камшика и на фронта ще останат само Бойко и… българският народ. Вие сте единствените, които ще плащат за тоя сеир. И единствените, които имат какво да губят повече от Бойко. Така че ако ще вините някого за тая кочина, винете себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *