На 85г. : Силвио Берлускони се ожени символично за 53г. по-млада от него депутатка

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони за пореден път шокира италианското общество. 85-годишният милиардер се ожени за трети път, а сега дамата на сърцето му е с цели 53 години по-млада от него. Тя се казва Марта Фашина и е депутат от партията на Берлускони – “Форца Италия”.

32-годишната Марта измести предишната годеница на милиардера Франческа Паскале, която беше по-млада от него с 49 г. Италианските медии споделиха и любопитната новина, че Фашина дори си е татуирала инициалите на своя възлюбен. Блондинката бе избрана за депутат от „Форца Италия” през 2018 г. Петте деца на Берлускони обаче бяха категорично против поредното му бракосъчетание и за това сватбата с Марта Фашина всъщност бе символична и двамата не са сключили граждански брак.

Все пак Силвио и възлюбената му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството присъстваха 60 гости, предимно приближени на политика. От децата му липсвал само най-големият син, който обяснил отсъствието си със страх да не се зарази с коронавирус, пише novini.bg

До последно сватбената церемония била под въпрос, защото повечето приятели на Берлускони го убеждавали, че заради войната в Украйна тържеството ще се приеме като “пир по време на чума”. Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, след като веднъж вече сватбата била отложена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *