Костадинов съобщи първото нещо, което ще направи като министър-председател на България

Булфото

Костадин Костадинов написа интересен пост в социалната мрежа.

Той посочи кое е “първото нещо, което ще направи като министър-председател”.

Равносметката за вчера:

1. Само за няколко чака организация в центъра на София се събраха повече от 5000 човека.

2. Малко след нашия протест пред президентството имаше друг – в подкрепа на НАТО и искане за пращане на войски и оръжия в Украйна. Там, въпреки предварителната организация, имаше 50 човека.

3. Родните блюдолизци този път надскочиха себе си и пред министерството на отбраната бяха сложили първо американското знаме. Българското беше на второ място. Когато го посочихме на хората и медиите, знамето тихомълком беше свалено, а българското беше сложено на негово място.

4. Когато американецът дойде, освиркванията и възгласите бяха толкова силни, че протоколът на родните блюдолизци се отказа да пусне американския химн и Лойд Остин се шмугна в сградата на министерството като мишка. Незнайно защо обаче не беше изпълнен и българският химн. Ние поправихме тази грешка, като 5000 българи го изпяхме заедно.

5. След срещата с нашия блюдолизец американският министър напусна министерството през задния вход. Когато има съпротива, а не блюдолизничество, американските политици идват и си отиват така – като мишки.

6. Мощната съпротива на Възраждане и цялото българско общество принуди родните блюдолизци да се откажат от намеренията си да дават тежко въоръжение на Украйна. Остава обаче въпросът за сделките с леко оръжие. Отделно стана ясно, че блюдолизците са поискали в България да бъдат разположени още американски войски. С това тепърва ще се борим – нека не си мислят, че няма да има съпротива. Едва сега започваме.

6. Българският народ започна да се пробужда все по-бързо и този процес няма спиране.

В заключение добавям следното – когато българският народ гласува доверие на Възраждане да управлява България, първото нещо, което ще направя като министър-председател, е да подпиша заповед за прекратяване на договора за американските бази.

Достатъчно време търпяхме чужда и нагла окупация на земята, политиката и икономиката ни! Време е да си върнем свободата! Време ни е за Възраждане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *