Лоша новина за “героите от битката” от Кауфланд

След баталните сцени през изминалите дни и напрежението сред клиетнтите ѝ, търговската верига “Кауфланд” реши да спре продажбата на олио на промоционална цена. Такава трябваше да се проведе идната събота, но от магазините не искат да се повтаря ситуацията от миналата събота. Ето какво се казва в съобщение на веригата до медиите:

“След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио информираме за следното:

Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.

След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева.

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *