Рамзан Кадиров смрази Украйна с най-страшното

Кадър Кадиров, ФБ

Нещата в Украйна вървят на зле. “Специализираната операция” на Путин се превърна в кървава касапница и хуманитарна катастрофа.

В близките 10 години над една трета от населението на Русия ще бъде мюсюлманско. Русия, която е с намаляващо население, е с най-голям процент мюсюлманско население от европейските страни, ако може да се нарече “европейска”. Малък прираст има само в мюсюлманските части на страната. Затова се разчита на жива сила от мюсюлманските райони.

Много чеченци вече са загинали в битките с украинската армия и опълчение, което изнервя лидера на Чечня.

Чеченските специални части ще накажат всички, които са убивали цивилни в Донбас и Одеса. Това заяви ръководителят на Чечения и близък на Путин Рамзан Кадиров, който се обърна към украинските военни и „дяволите от националистически батальони“ в своя канал в Telegram.

„Имаме адресите на всички дяволи и на техните семейства. Нацистите знаят това. Затова те, като чакали, се крият зад гърба на военните – тези, които положиха клетва пред народа на Украйна “, каза Кадиров, предаде Блиц.

Лидерът на Чечения призова украинските военни да се справят сами с “чакалите” или да ги оставят на чеченските специални части. Според Кадиров скоро всичко ще свърши и руският и украинският народи ще живеят в приятелство, както и преди.

„Не ни се намесвайте. няма да спрем. Имаме заповед, тръгваме на джихад!!!” завърши той.

По-рано Кадиров поиска от руския президент Владимир Путин да нареди на чеченските бойци да превземат Харков, Киев и други украински градове.

Той нарече ситуацията в Украйна заплаха за Русия, като отбеляза, че е добре да се преговаря за мирно решение на конфликта, но сега „нашите братя, нашите роднини и приятели“ умират заради военни действия, на които малко хора обръщат необходимото внимание.

От Кремъл отговориха, че Путин получава различни предложения за провеждане на специалната операция в Украйна и лично взима решения – към какви средства да прибягва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *