Краси Радков сътвори чудовищен гаф в „Като две капки вода“

Юбилейният 10-и сезон на „Като две капки вода“ стартира навръх Деня на влюбените, а още с първия лайф се появиха големи гафове. Безспорно Краси Радков е този, който сътвори най-чудовищния гаф, а зрителите не можеха да повярват на случилото се.

За първи образ Краси си беше избрал да влезе в кожата на великия Елвис Пресли, но по време на изпълнението направи нещо, което не остана незабелязано от голяма част от зрителската аудитория. „Марш от тук“, изкрещя той на една от танцьорките до него на сцената.

„Чу ли ми се или наистина каза по време на песента „Марш от тука…“ на едно от момичетата“, попита една от зрителките в официалната страница на предаването. Оказа се, че много други са чули тези думи на Радков.

„Каза го, защото знае, че така ще стане забавно за зрителите. Артист е и при това добър комик“, опита се да го оправдае друга зрителка, която е доловила тези думи на Краси. Всички зрители са на мнение, че Краси е вкаран в „Капките“, за да прави шоу. Друг е въпросът, че неговият образ се получи доста по-добре от голяма част от останалите, които претендират за гласови възможности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *