Риа Новости и Ройтерс: Путин нареди силите за ядрен удар да са в пълна готовност

Пиксабей

Днес руския президент е не само най-мразеният човек на света, но и най-страшния, защото все по-сериозни ставата опасенията, че в действията му няма рационална логика, а са плод на лични емоции и изкривена представа за реалността.

Путин може да сложи край не само на войната в Украйна, но и на Русия и целия свят, защото руската армия не успява по план да завладее Украйна.

Той е наредил преди минути силите за ядрен удар да са в пълна готовност. Съмненията, че Путин е загубил чувство за реалността са все по-основателни.

По време на среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб Валери Герасимов Владимир Путин разпореди силите за ядрено възпиране да бъдат приведени в състояние на специална готовност. Информацията се съобщава и от руските държавни медии като Риа Новости, така и от западните Ройтерс.

Държавният глава е подчертал, че Западът не само предприема неприятелски стъпки по отношение на икономиката, но и висши служители на НАТО си позволяват агресивни изказвания срещу Русия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *