Жириновски обяви точен час и ден за начало на войната

 

Кадър МК.ру

Видео от миналогодишната реч в Държавната дума на лидера на ЛДПР Владимир Жириновски, по време на която той намеква с точен час и дата за възможно избухване на военни действия в 4 часа сутринта на 22 февруари 2022 г., стана вирусен в интернет.

“Ще разберете в 4 часа сутринта на 22 февруари 2022 година. Бих искал 2022 г. да бъде спокойна и мирна, но обичам истината. Няма да е мирна. 75 години аз говоря истината. 2022 година ще бъде годината, в коята най-накрая Русия ще стане велика страна и всички ще са длъжни да се съобразяват и уважават нашата страна. “, каза Жириновски миналата година.

От пресслужбата на ЛДПР уточниха, че не изключват тази прогноза на Жириновски да се сбъдне, тъй като подобни прецеденти са се случвали повече от веднъж. „Той [Жириновски] притежава определена информация, това е добре известно нещо. Той знае как да анализира тази информация, така че понякога може да определи бъдещето доста точно“, казаха от партията.

Днес много западни медии посочват, че 22 февруари ще бъде ключовият ден за вземане на решения относно война в Донбас.

В момента лидерът на Либерално-демократическата партия продължава да е в болница след усложнения, причинени от коронавирусна инфекция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *