12-годишно момче сложи край на живота си след тормоз в училище

12-годишно момче сложи край на живота си след училищен тормоз. Опустошеното семейство Дрейк Хардман от Туеле, Юта в САЩ сподели сърцераздирателен призив в социалните мрежи след трагичната му смърт.

Родителите на Дрейк, Анди и Сами разкрика, че той е посегнал на живота си след като е бил тормозен от съученик в продължение на една година, пише „Мирър“.

външна реклама

Мама Сами скърби за своето „красиво момче“,„сърцето й е разбито“ и каза, че тормозът в училище е причината за преждевременната смърт на сина й.

Тя призова родителите да „държат изкъсо децата си“ и да ги научат на доброта след тази трагедия.

Приятели на семейството от Туел в Юта, САЩ, започнаха кампания за събиране на средства за погребението на Дрейк.
Публикувайки в акаунта си в Instagram, Сами каза: „Това е резултата от тормоз, моето красиво момче водеше битка, в която дори аз не можах да го спася.

„Нямаше никакви знаци, само обидни думи на другите, които в крайна сметка отнеха нашия Дрейк.“

„Той беше на 12… на 12 години. Как може 12-годишно дете, което е толкова съзнателно и гордо обичано от всички, да мисли, че животът е толкова труден, и че трябва да се оттърве от него?.“

„Сърцето ми е разбито, не знам как да го поправя, но ще прекарвам всяка минута, преподавайки доброта в памет на любимия си син.“

„Неговата цел беше да ни научи на доброта, да покаже любов и той абсолютно го направи, той беше на всеки приятел.“

Татко Анди каза: „Нашето сладко 12-годишно момченце почина тази сутрин след опит да посегне на живота си снощи. Той е най-големият фен на Юта Джаз.

Страницата GoFundMe показва, че джаз играчите Руди Гобърт и Джо Инглес са сред най-добрите дарители, като всеки е дал по $4,527.

Дарения и съболезнования се изсипаха от хиляди хора. Събрани са над 80 000 долара от приятели и доброжелатели за три дни.

„Вие, родители, направихте всичко както трябва, така че никога не се обвинявайте! Виновен е насилникът. Изпращам ви виртуални прегръдки и се молим за семейството ви.“

„Младо красиво момче с цял живот пред себе си беше погубено твърде бързо от (насилници), толкова болка и ужас е преживяло това малко момче.“, са част от коментарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *