Oпит за убийство на Денди в столицата

Досъдебно производство за опит за убийство на Денди е образувано.

Разпитан е и свидетел, съобщава „24 часа„.

Разследването е за това, че от 14 ч. в четвъртък до 1,50 в петък в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“ Денди е станал жертва на опит за убийство.

Той стана известен с участието си във „ВИП Брадър“ преди години.

Извършен е оглед на местопроизшествието в апартамента, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, провежда се оглед на веществените доказателства, извършват се оперативно издирвателни мероприятия, предстои назначаването и на експертизи.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Софийската градска прокуратура.

Вероятно има личен мотив. Не можем да кажем дали става въпрос за престъпление и със сексуален мотив. Няма данни да е разпознат извършителя. Пострадалият е в болница, заявиха за news.bg от прокуратурата.

От МВР съобщиха, че сигналът е от нощта за мъж, открит в безпомощно състояние, не са установени следи от насилие. Откаран е в болница.

Досъдебното производство е образувано в 06 РУ-СДВР на 18 февруари 2022 г. в условията на неотложност, разпитан е свидетел. Същото се води за това, че за времето от около 14:00 часа на 17 февруари 2022 г. до около 01:50 часа на 18 февруари2022 г. в апартамент на ул. „Св. Иван Рилски“ в гр. София е направен опит умишлено да бъде умъртвен Л. М. – престъпление по чл. 115 във вр. с чл. 18, ал. 1 от НК.

Предстои назначаването и на експертизи. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на СГП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *