Това ли е най-слабата участничка в историята на родния „Стани богат“ (Видео)

Млада и красива участничка в „Стани богат“ предизвика изумление сред зрителите с участието си. Фейсбук група дори описа Василена като „най-слабия участник в предаването за тази година“.

Въпреки че Билалов доста я насочваше, участничката започна да се чуди още на първия въпрос, а на втория въпрос, който беше доста елементарен, тя блокира. Водещият обаче доста й помогна и тя отговори правилно.

Третият въпрос беше относно това коя соната е създал Бетовен. Участничката отново блокира и започна да изрежда отговорите и каза, че притеснението е голямо нещо. Тогава Билалов я накара да пийне вода.

На въпроса кой от плодовете продължава да зрее, след като е откъснат, отговорите бяха: диня, банан, грозде и ягода. Брюнетката дълго се чудеше, а публиката започна да клати глава. И тя все пак даде верния отговор.

Въпреки притеснението и трудната си игра Василена взе първата сигурна сума.

Следващият въпрос обаче спъна красавицата. Тя трябваше да познае чия е репликата „ще му направя предложение, на което не може да устои“. Тогава започна големият цирк. Тя беше сигурна, че репликата е или на Батман, или на Джеймс Бонд и поиска жокер 50/50. Василена твърдеше, че никога не е чувала за Вито Корлеоне и Хоумър Симпсън.

Системата обаче елиминира точно Батман и Джеймс Бонд. След това тя поиска жокер помощ от публиката, която й помогна да даде правилния отговор.

Потребителите в мрежата обаче сметнаха, че тя не е най-слабият участник и просто е била притеснена. Други пък бяха много критични към Билалов и казаха, че той помага само на хубави жени. Те прогнозираха, че без неговата помощ Василена е нямало да вземе и 500 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *