Мис САЩ 2019 пусна последна снимка в Инстаграм и се хвърли от небостъргач в Ню Йорк

Кадър Чесли Крист, Инстаграм

Тя беше лекоатлет, спортист и тв водещ

Чесли Крист, победителката в конкурса Мис САЩ за 2019 г. и кореспондент на развлекателната новинарска програма “Екстра”, почина на 30-годишна възраст, съобщи NPR, предаде lifeonline.bg.

Полицията съобщи, че Крист е скочила от жилищна сграда в Манхатън и е била обявена за мъртва на мястото в неделя сутринта. Семейството й потвърди смъртта й в изявление.

“В опустошение и голяма скръб, ние споделяме смъртта на нашата любима Чесли. Нейната велика светлина беше тази, която вдъхнови другите по света със своята красота и сила”, каза семейството й.

„Чесли въплъщаваше любовта и служи на другите, независимо дали чрез работата си като адвокат, борещ се за социална справедливост, като Мис САЩ и като водещ на EXTRA. Но най-важното е, като дъщеря, сестра, приятел, ментор и колега – ние знаем нейното въздействие ще живее”, каза семейството й.

Крист, бивша спортистка от първа дивизия и адвокат от Северна Каролина, спечели конкурса Мис САЩ през май 2019 г. и се състезава в конкурса Мис Вселена същата година.

Коронясването й отбеляза повече от личен триумф: това означаваше, че за първи път три чернокожи жени победиха на Мис САЩ, Мис Тийн САЩ и Мис Америка.

Според полицията тялото на Крист е намерено около 7 сутринта в неделя пред сградата на Орион, многоетажна сграда на Западна 42-ра улица в центъра на Манхатън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *