Ето ги участниците в “Като две капки вода”

Кадър Нова

Шоуто “Като две капки вода” се завръща на екран в края на февруари, а зрителите вече се чудят кои ли ще бъдат новите участници в забавното предаване.

Продуцентът Маги халваджиян повдигна завесата за най-нетърпеливите и обяви двама от участниците. Това са Русалн Мъйнов и актьорът Моню Монев, познат още като доц. Мазов от хитовия сериал “Откраднат живот”, предаде Блиц.

Наш репортер научи, че сред участниците в новия сезон на “Капките” ще бъде талантливата певица Виктория Георгиева, която представи България на Евровизия.

[undefined] Виктория Георгиева

Още една певица, стъпила на сцената на Евровизия, ще е сред звездните участници този сезон. Става въпрос за Крисия, която много умело успя да се прикрие в последния сезон на “Маскираният певец” и точно тогава на Халваджиян му хрумнала идеята да я покани и в другото си шоу.

[undefined]

Тази година отново продуцентите ще заложат на силно фолк присъствие. Сред спряганите имена са Галин и Илиян, но не е ясно на кого ще се спрат накрая.

По-голяма част от участниците ще бъдат актьори, на каквито залагаше продуцента в първите два сезона на шоуто. След това започна да кани повече певци, които ни радваха с величествен глас, но им беше трудно се влязат в образа на този, който трябваше да имитират.

[undefined]

Шоуто стартира след по-малко от месец, а водещите вече са ясни. Герасим Георгиев – Геро ще се нагърби за втори път с тази задача, а в шоуто се завръща отново Димитър Рачков на мястото на емигриралия Васил Василев – Зуека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *