Сол и зехтин ни пазят от болките в гърба

Сол и зехтин ни пазят от болките в гърба

Сол и зехтин, в комбинация с други съставки лекуват болките в гърба и още куп болежки. Става въпрос за една изпитана народна масажна смес, приготвена от сол (може да ползвате морска сол ако желаете) и нерафинирано растително масло. Лечебната рецепта може да се прилага веднага за целия период на лечението.

За приготвянето на сместа са ви необходими 20 супени лъжици зехтин или нерафинирано слънчогледово олио и 10 супени лъжици сол.

Ето как да си направите лечебната смес за лекуване на остеохондроза на врата или остеопороза:

Начина на приготвяне:

Нужен ви е стъклен буркан, в който да смесите олиото/зехтина и солта в него. Затворете буркана и след няколко дни ще имате своя лек – светла маслена смес, готов за употреба.

Употреба:
Втривайте енергично сместа в болезнените места по гръбначните прешлени всяка сутрин. Започнете с 2-3 минутен масаж и след това удължавайте постепенно времето с по 2-3 минути на ден докато достигнете до 20 минути време за масажиране. Увивайте врата си с топла хавлиена кърпа след като приключите с масажа.

При този масаж е възможно леко раздразване на кожата. Затова е важно след всеки масаж да избърсвате кожата със суха кърпа, както и да нанасяте бебешка пудра.

Резултатът от 10-дневното лечение е подобряване регенерирането на хрущяла и на костната тъкан, както и стимулиране на кръвообръщението. След 8-10 процедури ще почувствате радикална промяна.

Освен това, масажът активизира притока на кръв в шийната част на гръбначния стълб, премахва главоболията и подобрява зрението, и всичко това се дължи на факта, че тялото се освобождава от токсините и метаболизмът се нормализира.

Макар и рядко, но все пак може да усещате леко виене на свят и сънливост по време на процеса на изчистване. Това лечение на остеохондрозата/остеопорозата е ефикасно и не е придружено от странични ефекти. Дава високи резултати. Опитайте от тази смес и ще забравите за гадните болки, ще се почувствате значително по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *