Мая Манолова и Ангел Найденов се развеждат?

Мая Манолова и Ангел Найденов се развеждат?

Проблемите в брака на Мая Манолова и Ангел Найденов, за които се зашумя в разгара на лятото, се задълбочават, коментират близки до семейството.

Коледните празници двамата съпрузи прекарали отделно. Бившата омбудсманка гостувала в апартамента на своята дъщеря Ралица, където отваряла подаръци заедно със своя внук Максим. Найденов обаче отсъства от милите снимки.

Той поздрави приятелите си във фейсбук със семпла картичка за Рождество Христова. Бърза проверка установи, че в листата му с приятели в социалната мрежа вече не присъстват нито жена му Мая, нито дъщеря ѝ Ралица, нито пък нейният мъж Мартин. Очевидно напрежението в привидно идиличното семейство е ескалирало, а времената, в които Ангел позираше прегърнат с Манолова, щерка ѝ и зетя, са останали в миналото.

Още през август стана ясно, че бившият военен министър живее като отшелник във фамилната вила в село Рударци. Когато се сдобиха с нея, двамата с Мая я приемаха като свое любовно гнездо. Там посрещаха всички празници с приятели и роднини. От месеци обаче кракът на Манолова не бил стъпвал в пернишкото село, казват съседи на политическото семейство. Тя има свой апартамент в столицата, където пребивавала. Последната поява на Найденов рамо до рамо с жена му бе на събитие, организирано от нея през септември, където двамата стояха на дистанция един от друг, а ексминистърът на отбраната шокира с неугледен вид. Подпухнал, с големи торбички под очите и драстично напълнял, политикът дори не бе разпознат от някои присъстващи.

Прави впечатление, че Ангел Найденов използва ежедневно профила си в социалните мрежи, но за да коментира проблемите в БСП, мръсния въздух, безводието в Рударци и други злободневни теми, но не и да подкрепя акциите на жена си. „Водят се съпрузи само заради нейния имидж“, коментират из интернет форумите. След като на бял свят лъсна новината, че Манолова била нещастно влюбена в премиера Бойко Борисов, а през лятото решила да му мъсти, предвождайки метежите в центъра на София, Ангел Найденов се депресирал и сам се отдалечил от нея.

Едва 4 години след сватбата им в Кюстендил разводът вече чукал на вратата им. Ангел и Мая се венчаха след няколкогодишна тайна афера, по време на която Найденов все още беше женен за бившата си съпруга – лекарката Нина Найденова, която изостави жестоко. Преди време Соня Колтуклиева направи шокиращи разкрития за личните отношения в любовния триъгълник.

„Когато Мая Манолова тръгна да развежда Ангел Найденов, родителите ѝ и дъщеря ѝ се отказаха от нея. Остави нещастна прекрасната лекарка д-р Нина Найденова, която беше обичала и подкрепяла Ангел Найденов от времето, когато са били ученици, дъщеря му е плакала неутешимо на сватбата си заради изневярата на баща си. По онова време Моника Йосифова-Станишева ме помоли да помогна на Мая Манолова и да я срещна с някои издатели, чиито медии най-яростно пишеха за любовната ѝ афера с Ангел Найденов. Сторих го. Тоест, използвах връзките си да ѝ съдействам, защото Мая Манолова това знае – да се възползва от връзки. Попитах я: разбихте две семейства с Ангел, толкова ли голяма любов ви е завладяла?!

Отговорът ѝ беше шокиращ: „Не, бе, просто ми писна да съм митничарската жена, трябва ми някой от моята среда, с публично име, да направим най-известното политическо семейство в страната!“. Това е Мая Манолова: робиня и господарка на пиара. Всичко ѝ е изкуствено. Всичко ѝ е измислено. Всичко ѝ е подчинено на личната изгода“, написа Колтуклиева във фейсбук профила си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *