Заличаване на бръчките за 7 дни – този крем действа като гумичка

Заличаване на бръчките за 7 дни – този крем действа като гумичка

Заличаване на бръчките за 7 дни – този крем действа като гумичка

Мощна маска с вазелин, мед, жълтък и зехтин – тези естествени и качествени съставки ще регенерират кожата ви. Не е необходимо да харчите цяло състояние за козметични продукти против бръчки. Можете да си направите свой собствен ефективен продукт за изглаждане на бръчките, който ще заличи следите от стареене от лицето ви само за една седмица при редовна употреба.

Този домашен крем е идеален продукт за грижа за кожата: той хидратира, изравнява тена, намалява видимите бръчки и забавя процеса на стареене на кожата. Подходящ е за всички типове кожа. Има видими резултати само за седем дни.

Необходими съставки:

1 супена лъжица арганово масло/зехтин/бадемово масло
1 жълтък
1 чаена лъжичка мед
2 чаени лъжички вазелин

Приготвяне:

Разтопете вазелина на пара. Ще ви отнеме няколко минути. Свалете от котлона и добавете останалите съставки: мед, жълтък и масло.

Първо разбъркайте добре жълтъка с меда и маслото, така че когато ги добавите към охладeния вазелин, внимавайте да не се образуват бучки.

Смесете добре всички съставки. Разбърквайте няколко минути, докато получите хомогенна смес.

Съхранявайте получения крем в кутия от 50 мл. Нанасяйте с леки движения върху чиста кожа. След 30 минути отстранете излишъка с памучна кърпа, напоена в минерална вода или с мокра кърпичка.

Забележка: кремът се абсорбира в кожата за повече от час, така че трябва да го нанесете върху лицето поне два часа преди лягане. Кремът се съхранява в хладилника.

Когато свърши, направете друга доза. Тъй като всички съставки са натурални, не правете веднага двойна доза, за да не се развали.

Заличаване на бръчките в домашни условия – възможно е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *